Inzameling voor Oekraïne door de Oecumenische werkgroep Klazienaveen. Inzameling voor Oekraïne door de Oecumenische werkgroep Klazienaveen.

Even de laatste stand van zaken over de inzameling voor Oekraïne.
Alle goederen van de laatste inzamelingen van 14 juni en van 4 juli zijn op transport gegaan naar Oekraïne en daar zijn we heel blij mee. Daarvoor zijn er in april en mei ook al transporten geweest. Alles is in goede harmonie verlopen en de goederen zijn in dankbaarheid aangenomen. Wij willen dan ook iedereen bedanken die dit mede door hun inbreng en inzet mogelijk hebben gemaakt.
De Oecumenische werkgroep wil dan ook speciaal alle scholen en kerken van Klazienaveen, Nieuw Amsterdam, Schoonebeek, de Groen van Prinsterer stichting en Vossebelt precisie bewerking benoemen. Ook iedereen bedankt die eigen inbreng en inzamelingen hadden om dit mee op transport te geven. Zij hebben allen bijgedragen om de actie tot een succes te maken. De stichting en organisatie die de goederen uitdelen in Oekraïne en de mensen in dat land zijn ons daar zeer dankbaar voor. Goederen die zo hard nodig zijn om het leven in een land in oorlog toch iets dragelijker te maken.
 
Maar we zijn er nog niet, er is nog veel te doen en veel nodig en daarom organiseren we maandag 5 september van 18.00 tot 19.00 uur weer een inzameling bij de Henricuskerk aan de Stellingstraat 4 in Klazienaveen.
Het kan en mag ook op een latere datum, maar dat moet even in overleg, er gaan steeds weer vrachtwagens naar Oekraïne om goederen te brengen.
Als iedereen deze datum wil noteren en misschien al vast goederen verzamelt die een lange houdbaarheidsdatum hebben.
Het gaat om goederen voor het eerste levensonderhoud, maar ook speelgoed voor kinderen is welkom: zoals puzzels, knuffels e.d.  Ook slaapmatrasjes, campingbedjes ,dekens, rollators en armkrukken. Dus bijna alles is welkom, als er kleren gebracht worden gaan wij eerst in overleg met de eindbestemming voor we het versturen, maar ook daar is altijd een plek voor. Misschien voor een ander adres in die regio.
  
Met vriendelijke groet,
Oecumenische werkgroep Klazienaveen A. Bruinewoud 0644720966 
terug