Maandelijkse gift januari en februari 2021 Maandelijkse gift januari en februari 2021
ZWO januari maandelijkse gift
Met hulp van Kerk in Actie krijgen 1400 gezinnen in Rwanda nu rijst, bonen, suiker, olie en zeep. Zolang de kerkgebouwen dicht blijven, wordt in ieder gezin ’s avonds om zes uur samen het Onze Vader gebeden. Zo blijven de gemeenteleden op afstand verbonden in geloof
Een van de Corona maatregelen in Rwanda is dat alle openbare gebouwen een buitenkraan moeten hebben zodat mensen hun handen kunnen wassen. Veel kerken hebben geen geld om een kraan aan te leggen, dus blijven ze dicht. Maar geen kerkdiensten betekent geen collectes, terwijl kerken graag kwetsbare mensen willen helpen.
De ZWO heeft 100 Euro overgemaakt
ZWO Maandelijkse gift. (februari)
De ZWO heeft deze maand gekozen voor het kindertehuis Tamara uit Suriname. Het is een particuliere instelling waar kinderen in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar tijdelijk worden opgevangen.
Tamara vangt kinderen op die in crisis situatie verkeren, om de kinderen uiteindelijk in een stabiele omgeving te plaatsen. De visie is dat een kind in een veilige en liefdevolle leefomgeving opgroeit, meer kansen heeft in de maatschappij. De stichting is volledig afhankelijk van donaties, giften en subsidies.
De ZWO heeft 200 Euro overgemaakt.
 
terug