Maandelijkse gift september en oktober Maandelijkse gift september en oktober
Giften ZWO september
Artsen zonder grenzen Euro 100-
Sinds de start van de Pandemie hebben ze in veel landen Covid19 projecten opgestart. Dit gebeurt in gebieden waar een gebrek is aan medische zorg. Preventief wordt ook voorlichting gegeven om de besmettingen te voorkomen. Ook worden er Corona ziekenhuizen opgezet.
Terre des Hommes Euro 100-
In Noord Karnartaka (India) worden jonge Devadasi meisjes gedwongen tot prostitutie. Het begin van een nachtmerrie. Zo verdienen arme families een inkomen, Ze kunnen geen eigen leven opbouwen en niet naar school. De medewerkers van deze organisatie proberen deze meisjes en families te helpen om op een andere manier hun inkomen te verdienen. Ook wordt hen psychosociale hulp geboden.
UNCHR Euro 100-
Deze organisatie zet zich in voor vluchtelingen wereldwijd. Mensen op de vlucht hebben onze steun dringend nodig. Ze ondersteunen deze vluchtelingen bij het vinden van een waardige en veilige plek om te wonen, in hun land van herkomst of in het land van verblijf of via hervestiging. Zo wordt weer hoop en licht gegeven aan mensen op de vlucht.ZWO gift van de maand oktober
In Zuid-Azië en Oost-Afrika zijn grote delen van de oogst vernield door enorme sprinkhanen plaag. Hierdoor dreigt er honger en armoede onder de bevolking.
Na Corona maakt deze plaag de problemen nog groter. Kerk in Aktie ondersteunt de boeren door middel van waarschuwingssystemen om de sprinkhanen tijdig te signaleren en dan geluid af te geven om ze te verjagen.
Ze hebben onze steun dringend nodig! De commissie heeft 200.—Euro overgemaakt.
 
terug