Opening Oude Kosterswoning Opening Oude Kosterswoning
Kostershuis
Op zaterdag 7 september wordt u uitgenodigd voor het “open huis” van het oude kostershuis, u bent welkom tussen 9.00-12.00 uur. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u onze kringloopwinkel bekijken.
Om het huisje vol te krijgen kunnen we veel tweedehands goederen gebruiken, het liefst klein spul; servies- en glaswerk, boeken, gereedschap, potten en pannen, speelgoed, schilderijen, decoraties, langspeelplaten, bestek enz. enz.
Ook kunt u bij ons elektrische apparaten inleveren, we controleren of ze het doen, zo niet, dan worden ze gerecycled. Koelkasten en diepvriesapparatuur kunnen wij helaas niet gebruiken.
Elke woensdagmorgen tussen 9 en 11 uur kunt u de spullen brengen, wilt u het laten halen, neem dan contact op met Elze Velzing of Koos Hollander.
 
Opbergruimte

Opbergruimte
De mannen willen graag ruimte voor de tuingereedschappen etc. Daarom wordt dit schuurtje in elkaar gezet. 
 
Onderhoudsploeg

Onderhoudsploeg

Harde werkers.


Zomaar even een kijkje nemen  en een praatje maken  op de woensdagochtend  achter de kerk,  bij de onderhoudsploeg.

Bij binnenkomst komt de geur van de koffie je al tegemoet. Er zijn een aantal dames bezig met het schoonmaken van de zalen. Dat geeft allemaal een fijn en warm gevoel.

Er wordt gewerkt in het oude huis voor opslag van de spullen voor de rommelmarkt.

10 uur. Iedereen wordt geroepen om koffie te komen drinken. Een koekje, wat gepraat, kortom volop gezelligheid en humor niet te vergeten.

Bent U al eens wezen kijken op woensdagmorgen achter de kerk? U bent van harte welkom. En………… wij kunnen nog heel veel gezellige goed gehumeurde mensen gebruiken die ook nog willen meehelpen.

Ook kunt u uw ongebruikte spulletjes en oud ijzer brengen op woensdagochtend. Lukt dit niet, neem dan even contact op met Elze Velzing, tel 06-23166375
 

Graag tot ziens op de woensdagmorgen.
 

 

 

 
Opknappen oude kosterswoning

Opknappen oude kosterswoning
De binnenkant van de oude kosterswoning wordt wit gemaakt. Zo oogt dit al een stuk ruimer. Er komen stellingen langs de muren zodat alle spulletjes overzichtelijk opgeruimd kunnen worden.
Wordt vervolgd.
 
Informatiepagina

Informatiepagina

Heeft u informatie over iets wat betrekking heeft met de kerk dan is deze pagina geschikt voor u.

Zie het als een prikbord.

Voor meer informatie of voor het plaatsen van een bericht, mail dan naar: