Advertentie Beroeping Kerken met Vaart Advertentie Beroeping Kerken met Vaart
Welke stuurman (m/v) wil bij ons het roer overnemen?Onze gemeenten hebben de wind in de zeilen en zijn al uit stille wateren gevaren.
Kliederkerk, gezamenlijke diensten, musicals en pelgrimswandelingen zijn activiteiten die al stevig zijn verankerd binnen onze gemeenten.

Wij zijn op zoek naar die predikant die ons in de stroomversnelling houdt.

Kerken met Vaart is een samenwerkingsverband tussen 5 kerken in Zuid-Oost Drenthe, die binnen een straal van 10 km liggen. De Noorderkerk in Nieuw-Amsterdam, Het Kruispunt in Erica en de Eben Haëzer in Klazienaveen zoeken een predikant en bieden gezamenlijk een baan van minimaal 0,8 fte tot maximaal 1,0 fte.
We zijn op zoek naar een predikant die enige ervaring heeft in het voorgaan en verbinden van gemeenten binnen een samenwerkingsverband. Deze predikant staat open voor nieuwe vormen van Kerk-zijn en weet hier ook zijn of haar eigen invulling aan te geven in verstaanbare en eigentijdse taal. De pastorale werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit crisis pastoraat. We zijn een positieve en enthousiaste gemeenschap die de handen inéén hebben geslagen.

Voor meer informatie kunt u:
terug